چاپ آنلاین با تیک پرینت:

محصولات پیشنهادی:

می توان از نرم افزار های طراحی کارت ویزیت اختصاصی استفاده کرد که به شما در طراحی کارت ویزیتی سریع و منحصر به فرد کمک کنند. این نرم افزارها در بهبود چشم انداز تجارت کمک می کنند در واقع نرم افزارهای کارت ویزیت طیف گسترده ای از اندازه های از پیش تعریف شده، الگوهای پس زمینه و ایده های خلاقانه مانند تصاویر ، فونت ها، شکل ها و اثرهای خارق العاده ای را به ارمغان خواهد داشت. با تیک پرینت همراه باشید.

 

نرم افزار Corel draw

کورل دراو در زمینه طراحی پوستر، لوگو، کارت ویزیت، طراحی جعبه و اسم، نسبت به سایر نرم افزارهای موجود در لیست، جدیدتر است. در عین سادگی، امکانات بسیار زیادی دارد. از مزیت های کورل دراو، سرعت بالای نرم افزار و همچنین سرعت در تولید طرح است.

برخی از توانایی های این نرم افزار قابلیت پشتیبانی از تمامی Format های قبلی Corel  به اضافهی Autocad ، Painter X ، MS Word 2007 ، Adobe CS3 ، Publisher 2007 ، Lasted PDF Format، قابلیت ذخیره‌ی Template و بازخوانی آن (Import and Export Template)، اضافه شدن ابزار Table به منظور کشیدن جدول، قابلیت تغییر اندازه‌ی متن نوشته شده به صورت Real Time ، قابلیت Power Trace (تبدیل عکس به خط یا خطوطی که بتوان آن را در Corel ویرایش کرد)، قابلیت Object Manager که قابلیت‌های زیادی به گرافیست می دهد. از جمله امکان لایه بندی و همچنین توانایی انتخاب نمایش خطوط فرضی برای هر صفحه به صورت کاملاً مجزا.

نرم افزار طراحی کورل (corel draw)
کورل (corel draw)

 

نرم افزار Adobe Spark

Adobe Spark  یک سیستم عامل عالی مبتنی بر ابر است که به کاربران امکان ایجاد گرافیک خیره کننده ، صفحات وب ، فیلم ها و موارد دیگر را در تلفن های هوشمند و رایانه شخصی می دهد. بخاطر ویژگی همگام سازی می توانید کار ذخیره شده خود را در هر زمان و هر مکان از سر بگیرید.

Adobe Spark  بخاطر تم های حرفه ای ، قالب های مارک دار ، فونت های متعدد و گزینه های سفارشی سازی زیادی که دارد باعث شده به یکی از بهترین نرم افزارهای طراحی کارت ویزیت موجود در بازار تبدیل شود.

تعداد بالای قالب های از پیش آماده ، مدیریت چاپ، راحتی در استفاده، پشتیبانی عالی مشتری از ویژگی ها و نداشتن ویرایشگر تصویر جز معایب این نرم افزار می باشد.

نرم افزار طراحی Adobe Spark
Adobe Spark

 

نرم افزار فتوشاپ Photoshop

نرم افزاری برای تمامی کارهای گرافیکی می باشد. این نرم افزار بهترین نرم افزار برای طراحی لوگو و پوستر نیست ولی برای حرفه ای شدن نیاز است که آن را یاد بگیرید. تفاوت عمده ای میان نرم افزار فتوشاپ و کورل موجود است. به طور معمول طراحان گرافیک هر دو نرم افزار را به صورت مکمل در کنار یکدیگر برای خلق و ویرایش تصاویر گرافیکی مورد استفاده قرار می دهند.

آموزش طراحی کارت ویزیت در فتوشاپ

 

برخی از توانایی های این نرم افزار:
کار کردن بر روی تصاویر با کیفیت، ویرایشگر حرفه ای عکس ها، به اشتراک گذاری عکس ها، قرار دادن افکت های متعدد، مرور حرفه ای عکس ها، تغییر رنگ عکس ها و… می باشد.

نرم افزار طراحی کارت ویزیت، تراکت و ... فتوشاپ (Photoshop)
Photoshop

 

نرم افزار Illustrator

یکی از بهترین نرم افزارهای تولید شده توسط شرکت ادوبی، ایلوستریتور نام دارد. به دلیل وکتوری بودن، این نرم افزار در زمینه طراحی های گرافیکی فوق العاده عمل می کند و هم در زمینه لوگو، پوستر، کارت ویزیت و … این نرم افزار عالی عمل می کند.

برخی از ویژگی های این نرم افزار می توان به ابزار رسم بردار پیشرفته، ابزار تایپ لمسی، قابلیت ایجاد طرح‌های مجعد برای صفحات وب، قابلیت رنگ آمیزی و طرح ریزی به صورت  Perspective، امکان وارد کردن چندین فایل در طرح ایلوستریتور، قابلیت طراحی طرح‌های Vector های بسیار پیچیده، استخراج CSS از منابع تحت وب و … نام برد. (تفاوت فتوشاپ و ایلوستریتور در چاپ چیست؟)

نرم افزار طراحی ایلاستریتور (Illustrator)
Illustrator

 

 نرم افزار Indesign

از این نرم ‌افزار در صنعت چاپ و صفحه ‌آرایی مورد استفاده قرار می گیرد . دارای قابلیت‌ های بسیاری در حروف‌ نگاری و صفحه ‌آرایی می باشد که تنظیم حروف، ایجاد سبک ‌های حروف (typographic styles) ، ابزار برای تنظیم دقیق قرار گیری المان های گرافیکی، قابلیت استخراج خودکار اطلاعات از فرمت‌ های متنوع و تنظیم اندازه‌ های ستون ‌ها، کادرها و صفحه ‌بندی را نام برد.

برخی از توانایی های این نرم افزار می توان به ابزار بسیار مفید جهت طراحی و صفحه آرایی حرفه ای، افزایش قدرت کارایی نرم افزار از طریق محیط سازگار با با سایر محصولات Adobe، قابلیت ذخیره خودکار کلیه تغییرات، قابلیت اعمال و کنترل  transparency, creative effects, and gradient feathers در طراحی و صفحه بندی، امکانات قدرتمند اضافه شده به محیط طراحی مانند Multi-file Place, Quick Apply, faster frame fitting, and the visual Pages panel اشاره کرد.

نرم افزار طراحی ایندیزاین (Indesign)
Indesign

 

10 وبسایت برای طراحی آنلاین کارت ویزیت

 

 

نرم افزار Visme

استفاده از این ابزار؛ ساخت کارت را بسیار آسان نموده است ، فقط یک پروژه جدید ایجاد کنید و از قالب های داده شده استفاده کنید. آرم ، عنوان ، نام ، تلفن ، آدرس ایمیل خود را در قسمت های ارائه شده اضافه کنید.

به کاربران اجازه می دهد علاوه بر ساخت کارت ویزیت، خبرنامه ، سخنرانی ، اینفوگرافی ، رزومه ، گزارش و … را نیز آماده کنند، خروجی آن با کیفیت بالا می باشد، مدیریت چاپ آسان است.

 

نرم افزار  NHC Software CardWorks

نرم افزار کارت ویزیت  CardWorks از کلیه کارت های استاندارد و اندازه کاغذ پشتیبانی می کند.

به صورت آنلاین از کلیه قالب های فایل محبوب از جمله JPEG ، GIF ، BMP و PNG پشتیبانی می کند. بنابراین ، می توانید طرح کارت ویزیت خود را با آرم شرکت ، عکس کارمند یا هر تصویر دیگری که در این قالبها موجود است اضافه و تنظیم کنید. فقط برای اهداف چاپ ، طرح نهایی را در PDF با وضوح بالا خروجی بگیرید.

NHC Software CardWorks
NHC Software CardWorks

 

Business Card Designer Plus

یکی از بهترین نرم افزارهای رایگان است که به شما در ایجاد برخی از طرح های زیبا و منحصر به فرد برای کارت ویزیت کمک می کند. این نرم افزار این امکان را به شما می دهد که کارت ویزیت های یکرو، دو رو و همچنین کارت ویزیت های تا شده (2 لت) را به آسانی طراحی کنید.

طرح مورد نظر خود را از میان گروه گسترده ای از طرح ها انتخاب کنید. سپس جزئیات کسب و کار لازم مانند نام ، لوگو ، شماره تماس و غیره را که به پایگاه داده آن‌ها اضافه می شود ذخیره کنید و فوراً به تمام پروژه های آینده خود اضافه کنید.

با استفاده از این برنامه می توانید کنترل کامل بر طراحی کارت ویزیت داشته باشید. از نسخه آزمایشی رایگان ۳۰ روزه آن می توانید استفاده کنید.

 

نرم افزار Canva

بسیاری این نرم افزار را به عنوان برنامه ای برای ساخت محتوای گرافیکی برای شبکه‌ های اجتماعی می ‌شناسند؛ اما ساخت و طراحی محتوای چاپی مانند کارت‌ ویزیت،چاپ بروشور و چاپ سربرگ هم جزء امکانات این محصول است.

پس از خرید اکانت می ‌توانید رنگ، لوگو و هویت بصری برند خود را هم در آن ذخیره کنید. اما حتی در نسخه رایگان هم کار با طیف‌ های رنگی اصلا مشکل نخواهد بود.

طرح ‌های رایگان بسیاری را در اختیارتان قرار می‌ دهد. ولی اگر از این متریال‌ ها و دیزاین ‌ها راضی نبودید، امکان طراحی کارت مورد نظرتان از صفر همیشه برایتان مقدور خواهد بود.

وقتی کارت خود را طراحی کردید، به سادگی می توانید آن را دانلود کرده و در زمانی مناسب، با استفاده از پرینتر خانگی خود چاپ کنید. طرح خود را به فرمت های متنوعی از قبیل jpg ، png و PDF می توانید خروجی بگیرید.

 

نرم افزار  Word

Microsoft Office Word دارای Template های رایگان حرفه ‌ای است که از ابتدا روی نرم افزار وجود ندارند و باید دانلودشان کرد. اما با وجود این الگوهای از پیش طراحی شده، دیگر نیازی به نرم افزار طراحی کارت ویزیت نداشته و مستقیما از طریق Word همه کارهای طراحی و چاپ را انجام خواهید داد.

در نسخه ی قدیمی، ابتدا باید گزینه Mailing را از منوی بالا انتخاب کرده و سپس به بخش Labeling بروید. سپس، باید روی Options کلیک کرده و بعد، فایل یا طرحی که می‌ خواهید وارد کنید را انتخاب کنید.

در Word 2016 ، ابتدا File را انتخاب کرده و وارد بخش New شوید. در کادر جستجو که مشاهده می‌کنید، عبارت «Business Card» را وارد کنید و روی آیکون ذره بین کلیک کنید. بلافاصله با فهرستی از الگوهای آماده جهت طراحی کارت ویزیت  خواهید دید.

 

نرم افزار  Avery

استفاده از الگوهای Avery در Word یا Publisher است. اگر قبلا فایل فتوشاپ کارت را خریداری کرده‌ و حالا قصد دارید از درست بودن سایزش مطمئن شوید، این نرم افزار بهترین گزینه خواهد بود.

هدف اصلی Avery این است که اجازه ندهد شما در هنگام وارد کردن محتوای متنی، الگوی خود را خراب کنید. به هم ریختن خطوط، قاطی شدن فونت ‌ها و خروج از کادر است. اما با داشتن این برنامه، می‌ توان مطمئن بود که خروجی با الگو مطابقت داشته و همه چیز سر جای خودش است.

مقاله قبلی
10 سرویس طراحی آنلاین کارت ویزیت
مقاله بعدی
چاپ کارت ویزیت استاندارد و مهم‌ترین نکات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up